LinkedIn Training voor bedrijven

LinkedIn Training voor Bedrijven

LinkedIn is een zakelijk social media netwerk. In Nederland zijn er grofweg 6 miljoen LinkedIn gebruikers. Een groot deel hiervan gebruikt LinkedIn dagelijks. Men spendeert gemiddeld 17 min per dag op LinkedIn. Nederland is wereldwijd gezien een voorloper in het gebruik van LinkedIn. Vrijwel iedere werknemer of ondernemer in Nederland heeft een LinkedIn account. En veel bedrijven hebben een LinkedIn bedrijfspagina. LinkedIn is het  online visitekaartje voor medewerkers en je bedrijf.

LinkedIn training voor medewerkers

De LinkedIn trainingen die ik verzorg voor bedrijven zijn hands-on. We gaan tijdens de training zoveel mogelijk (kleine) aanpassingen reeds doorvoeren. Ik zorg voor praktische voorbeelden die van toepassing zijn op het bedrijf. Hierdoor blijft de stof beter hangen en gaat men er sneller zelf mee aan de slag.

Het doel van de training is dat medewerkers weten hoe ze LinkedIn kunnen benutten er voor het bedrijf zoveel mogelijk kansen uit te halen. (De training is niet gericht op het vinden van een nieuwe baan voor de medewerkers.)

Voor wie?

Alle medewerkers binnen een bedrijf kunnen deelnemen, van beginner tot gevorderde. Voorafgaand aan de training hebben we overleg en stemmen we af wat het niveau van de training is. Elke training wordt op maat gemaakt. Dus specifieke wensen en/of vragen worden meegenomen.

Specifiek voor beheerders (vaak marketeers, bedrijfseigenaren of HR medewerkers) van de LinkedIn bedrijfspagina is er een separate cursus beschikbaar. Omdat de inhoud van deze cursus niet van toepassing is voor alle medewerkers. Meer info over de LinkedIn bedrijfpagina training vind je hier.

Wat wordt er behandeld?

De inhoud van de training wordt op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen. Onderstaand enkele voorbeelden van onderwerpen die behandeld kunnen worden:

  • Verbeteren van je LinkedIn profiel
  • Hoe maak je bedrijf beter zichtbaar op LinkedIn?
  • Hoe breid je je netwerk uit
  • Hoe word je beter gevonden
  • Claim je eigen LinkedIn URL
  • Wat is een goede profielfoto
  • Schrijf een goede functietitel en waarom?
  • Opstellen van post / update
  • Delen van post van de bedrijfspagina
  • Privacy instellingen (welke instellingen aan- of uitzetten)

Incompany of buiten de deur?

De training duurt 2,5 uur en vindt voornamelijk incompany plaats in Nederland en België plaats. Dat scheelt reistijd en reiskosten voor de deelnemers. De datum en het tijdstip wordt in overleg afgestemd. Om praktijkgericht aan de slag te kunnen is een ruimte met internetaansluiting en laptops/computers voor de deelnemers benodigd.

Training toch liever buiten de deur? Geen probleem, er is altijd een goede trainingslocatie in de buurt.

Aantal deelnemers?

Kleinere groepen zorgen ervoor dat de training het meeste effect opleveren. Deelnemers durven in kleinere groepen sneller vragen te stellen en ik kan meer persoonlijke voorbeelden geven en intensievere begeleiding geven. Daarom werk ik graag met groepen tot max. 8 deelnemers.

Kosten?

Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 4 en maximaal 8.. Heb je interesse of wil je met meer medewerkers deelnemen of liever een een-op-een training? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier.