Online Marketing uitbesteden

foto-eva-van-kampen

Besteed online marketing uit

Voor diverse bedrijven neem ik (Eva) de online marketing werkzaamheden uit handen. Dit zorgt ervoor dat deze bedrijven niet zelf aan de slag hoeven met internet marketing. Ze hoeven er niet naar om te kijken. Elke maand ben ik een aantal uur/dagen voor hen aan het werk. Ik geef maandelijks aan wat ik heb gedaan en wat er nog op de planning staat.

 

Wat doe ik zoalonline-marketing-uitbesteden?

Ik verzorg alle werkzaamheden die binnen het online marketing vakgebied vallen. Voor het ene bedrijf zorg ik ervoor dat website up-to-date blijft en dat de website goed gevonden wordt in Google. Voor een ander bedrijf zet ik Facebook campagnes op en ik beheer deze.

 

Onderstaand enkele voorbeelden van activiteiten die ik uit handen neem:

  • Zorgen dat de bedrijfswebsite up-to-date blijft
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Opzetten van social media kanalen (bijv. Facebook, LinkedIn, Pinterest enz.)
  • Plaatsen van berichten op social media
  • Technische problemen oplossen
  • Nieuwe ideen opperen op basis van de website statistieken
  • Opzetten en begeleiden van Google Adwords campagnes
  • Tips om de conversie op de website te verbeteren
  • E-mail nieuwsbrieven opstellen en verzenden

 

overlegJip & Janneke

Ik kijk mee op welke manier je de meeste opbrengst uit online marketing kan behalen. Waar haal jij het meeste omzet uit of welke doelgroep wil je bereiken? Geen wollige plannen of moeilijke termen. In online marketing-land vliegen de termen je vaak om de oren. Van CTR, CPM en backlinks tot long tail en affiliate marketing. We overleggen samen wat het doel is en ik leg in Jip & Janneke taal uit hoe dat doel bereikt kan worden.

 

Nog niet overtuigd? bellen

Dan kunnen wellicht huidige klanten je overtuigen. Bel of mail geheel vrijblijvend en ik breng je in contact met tevreden klanten. Die kunnen je vertellen hoe ik te werk ga en of ze daadwerkelijk tevreden zijn.

Naar de contactpagina