SEO Cursus

SEO CursussenMaak je website beter vindbaar

Wil jij zelf leren hoe jij jouw website kan optimaliseren voor zoekmachines? Neem dan deel aan een van de SEO cursussen van Bovenaan Internet.

Tijdens een van onze SEO cursussen leren we je hoe je hiermee zelf met zoekmachine optimalisatie aan de slag kan. Er wordt vaak geheimzinnig gedaan over dit vakgebied. In onze trainingen leer je wat echt werkt en wat fabels zijn.

De cursus wordt gegeven door een gedreven SEO specialist. Die elke dag hiermee bezig is. Dus weet wat nieuwe ontwikkelingen zijn en hoe je op een efficiƫnte manier jouw website beter vindbaar kan maken in Google.

 

Cursus overzicht

SEO Training

Wil je meer leren over SEO? En zelf je site beter vindbaar maken in Google? Deze SEO cursus wordt gegeven door een SEO specialist die dagelijks bezig is meer zoekmachine optimalisatie. Ook mogelijk als incompany training. Geschikt voor alle niveaus.

SEO Cursus

 

SEO Cursus & Coaching

Wil je een-op-een aan de slag met SEO? Volg een op maat gemaakte cursus. Deze cursus wordt afgestemd op de behoeftes, het cms systeem en vraagstukken. Hierna kan ook nog gebruik worden gemaakt van coaching op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op