Social Media advies voor bedrijven in Uden

Social media activiteiten

Je bent eigenaar van of werkt bij een bedrijf in de regio Uden. En verschillende bedrijven om je heen en concurrenten maken al gebruik van social media marketing. Maar jij moet nog beginnen of je hebt wel een begin gemaakt… maar weet niet hoe nu verder?

Bovenaan Internet heeft jarenlange ervaring in social media in B2C en B2B omgevingen en op internationaal niveau. Zoals het opzetten van een strategie, plan, content kalender of beleid voor medewerkers. Het belangrijkste van social media is dat als je eenmaal mee start, je volgers verwachten dat je ook regelmatig nieuwe content (afbeeldingen, nieuws, links, aanbiedingen) deelt. Het is niet eenvoudig om regelmatig nieuwe leuke content te bedenken, maar Bovenaan Internet denkt graag creatief mee en neemt werk voor je uit handen.

Alle social media kanalen inzetten voor jouw Udens bedrijf?

Er zijn veel verschillende social media kanalen beschikbaar (Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin, Youtube, Instagram etc). Maar moet je ook alle social media kanalen inzetten? Nee, zeker niet.

Bovenaan Internet kijkt mee naar jouw doelgroep en huidige klantgroep en selecteert samen met jou de beste kanalen om jouw (potentiële) klanten te bereiken. Pinterest is bijvoorbeeld een kanaal dat grotendeels wordt gebruikt door vrouwen. Dus een interessant kanaal voor een schoonheidsspecialiste, maar niet interessant voor een technische groothandel met voornamelijk mannelijke inkopers. Instagram en Snapchat worden veel gebruikt door jongeren, dus inzetbaar voor een trendy kledingwinkel met jongeren als doelgroep. Maar niet interessant voor een bedrijf dat trapliften produceert. Zo is er voor ieder kanaal de juiste doelgroep, ook voor jouw bedrijf.

Geen tijd?

Het probleem voor veel bedrijven en werknemers is dat het nut van social media wel wordt gezien, alleen het is moeilijk er tijd voor vrij te maken. Want naast alle andere dagelijkse activiteiten, wordt social media vaak vergeten. Bovenaan Internet uit Uden kan werk uit handen nemen m.b.t. social media.

 

Neem contact met op, en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.