Zoekmachine Optimalisatie Cursus

Zoekmachine Optimalisatie Cursus

Zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie

Geinteresseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en je wilt er graag zelf mee aan de slag? Of je wilt je website graag hoger in Google krijgen, maar je hebt geen budget om zoekmachine optimalisatie uit te besteden? Dan is een praktijkgerichte Zoekmachine Optimalisatie cursus van Bovenaan Internet wellicht iets voor jou en/of je collega’s.

Praktijkgerichte en Hands-on Training

Elke website heeft een ander doel en doelgroep. De inrichting per website is verschillend en ook de stappen die reeds wel of niet zijn gezet in de richting van SEO. Daarom wordt elke training op maat gemaakt. In de training worden o.a. de quick wins voor jouw website doorlopen. Zodat je zelf aan de slag kan en snel resultaten boekt. Na afloop krijg je documentatie mee, zodat je op je gemak alle behandelde onderwerpen nog eens rustig door kunt nemen.

Wie kan er deelnemen?

Iedereen die geïnteresseerd is in zoekmachine optimalisatie. Van MKB ondernemer tot marketeer. Het kennisniveau van online marketing en SEO is van ondergeschikt belang. De cursus wordt op maat gemaakt dus er wordt rekening gehouden met verschillende kennisniveaus.

Aantal deelnemers

Het is mogelijk om met meerdere collega’s deel te nemen aan de cursus. Het is wel van belang dat de groep niet te groot wordt (max. 8 personen). Zodat alle vragen beantwoord kunnen worden en iedereen het maximale uit de training kan halen.

Locatie

Wij geven de training op locatie. Je hoeft dus niet de deur uit en dat scheelt weer in reistijd.

Geïnteresseerd?

Neem neem vrijblijvend contact op, voor meer informatie:

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht