SEO Specialist | Mill, Sint Hubert, Langenboom, Wilbertoord, Wanroij, Haps, Landhorst

SEO voor bedrijven uit Mill, Sint Hubert, Langenboom, Wilbertoord, Wanroij, Haps, Landhorst

Je hebt een mooie bedrijfswebsite maar je krijgt er weinig reacties op? Niemand uit Mill of omgeving die aangeeft dat hij/zij je bedrijf heeft gevonden op internet? Geen aanvragen via het contactformulier op je website? Heb je alleen eens gekeken of jouw website wel getoond wordt op pagina 1 van de zoekmachines? Als jouw website niet hoog staat in de zoekresultaten, is de kans klein dat potentiële klanten contact met je opnemen.

Wat is SEO (zoekmachine optimalisatie)?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimisation (SEO) genoemd, is een vakgebied binnen online marketing. Het zorgt ervoor dat een website hoger scoort in de (niet betaalde) resultaten van Google en andere zoekmachines. Daardoor ontvang je meer potentiële klanten op je website en hierdoor behaal je uiteindelijk meer omzet.

Wat zijn SEO activiteiten?

De activiteiten om een website hoger in zoekmachines te krijgen zijn vrij divers. Er kunnen verschillende verbeteringen aan de website worden doorgevoerd, zoals: snellere laadtijd van de website, content verbeteringen, website geschikt maken voor mobiel gebruik enz. Maar er zijn ook verbeteringen die buiten de website geregeld moeten worden zoals linkbuilding (het verkrijgen van goede links naar je website).

Waarom Bovenaan Internet?

Bovenaan Internet is een SEO specialist uit Uden. Op steenworp afstand van Sint Hubert, Langenboom, Wilbertoord, Wanroij, Haps en Landhorst. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Binnen enkele minuten rijden zij we bij jou op locatie om de SEO activiteiten te bespreken. Maar je bent uiteraard ook bij ons kantoor van harte welkom. De koffie staat klaar!

De activiteiten voor zoekmachine optimalisatie zijn divers en verschillen per website. Ben jij benieuwd wat er aan jouw website verbeterd kan worden? Neem contact met ons op!