Online Marketing

Onze online marketing aanpak

Online Marketing

Met jarenlange ervaring in online marketing ontzorgt Bovenaan Internet bedrijven op het gebied van online marketing. Voor diverse B2B en B2C bedrijven in de regio. Wij werken volgens een niet-praten-maar-poetsen methode. We maken geen gebruik van projectmanagers en accountmanagers. Om te voorkomen dat er ruis ontstaat. Je zit direct met een expert aan tafel.

Tijdens een kop koffie bij jou of bij ons op kantoor in Uden bespreken we de online doelstellingen en doelgroep. Voor alle internet marketing activiteiten zijn dit essentiële vragen. Van SEO tot Adwords. Vervolgens kan er een plan worden opgesteld over hoe dit te bereiken is. Dit is geen eindeloos rapport van 4 kantjes. Maar een hands-on actieplan.

 

Online marketing activiteiten die wij uit handen nemen:

 

SEO - zoekmachine optimalisatieZoekmachine optimalisatie (SEO)

Beter gevonden worden in Google? Meer relevante bezoekers op jouw website? SEO zorgt ervoor dat je website beter wordt gevonden in zoekmachines zoals Google. De grote passie van Bovenaan Internet is SEO.

 

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie zorgt dat jouw site beter gaat converteren. Website gebruikers moeten gemotiveerd worden om een actie te voltooien. Bijvoorbeeld het kopen van een product/dienst, zich ergens voor inschrijven of het versturen van een offerte aanvraag via de website. De essentiële vraag hier is: het zet je een bezoeker om in een klant of lead?

 

Adwords / SEA campage

Google Ads (SEA)

Adverteren in Google Ads (voorheen Google Adwords) is een flexibele manier om nieuwe klanten te bereiken. Er is altijd grip op de advertentiekosten door het instellen van een dagbudget en maximale kosten per klik. Je staat direct bovenaan de zoekresultaten van Google.

 

social mediaSocial Media Advies

Er zijn talloze social media kanalen: Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram etc. Op welk kanaal kan jij je klant het beste bereiken? En wat voor berichten moet je dan plaatsen? En wanneer? Wel adverteren of toch niet? Wij helpen je hierbij.

 

content optimalisatie websiteContent optimalisatie

Content optimalisatie is een belangrijk onderdeel van SEO. Maar ook voor het opbouwen van naamsbekendheid. Door het plaatsen van de goede content op de website kan je naamsbekendheid opbouwen. Hoe wij dit doen vertellen we je graag.

 

Website up-to-date houden

Stamt jouw laatste nieuwsbericht op de website uit 2016? Heb je het bijwerken van projecten op de website al lange tijd in je agenda staan maar komt het er niet van? Wij zorgen dat jouw website up-to-date wordt. Uiteraard volledig SEO-proof.

 

 

jip janneke taalUitleg in Jip en Janneke taal

Bovenaan Internet kijkt mee op welke manier je de meeste opbrengst uit jouw online marketing budget kan behalen. Waar haal jij het meeste omzet uit of welke doelgroep wil je bereiken? Geen wollige plannen of moeilijke termen. In online marketing-land vliegen de termen je vaak om de oren. We overleggen samen wat het doel is en we leggen in Jip & Janneke taal uit hoe dat doel bereikt kan worden.

Niet overtuigd?

Dan kunnen wellicht huidige klanten je overtuigen. Bel of mail geheel vrijblijvend en ik breng je in contact met tevreden klanten. Die kunnen je vertellen hoe we te werk gaan en of ze daadwerkelijk tevreden zijn. Neem contact op met Bovenaan Internet.