Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie en SEO

Website hoger in Google door zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een vakgebied binnen Online Marketing. Het doel is om een website hoog (bovenaan) in zoekmachines zoals Google, Bing en Vindex te laten tonen. Dit wordt gedaan door naar diverse onderdelen van een website te kijken. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO (Search Engine Optimisation).

Belangrijke onderdelen van zoekmachine optimalisatie:

  • Content op de website (zoekwoorden, teksten afbeeldingen, videos, meta teksten etc.)
  • Techniek (gebruik van javascript, iframes, flash, laadtijd van de website)
  • Maar ook zaken zoals opbouw van de URL’s en de sitemap
  • Linkbuilding (links van andere websites naar jouw website)

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Je hebt een mooie website laten bouwen. Hij staat al een tijdje live… maar er komen vrijwel geen reacties op. Je had gehoopt door deze website nieuwe klanten binnen te halen. Heb je al gekeken op welke pagina van Google of andere zoekmachines jouw website staat? Des te hoger jouw website toont in zoekmachine resultaten, des te meer potentiële klanten je bereikt. Ga maar na… kijk jij ooit op pagina 2 van Google zoekresultaten?

Hoe kan Bovenaan Internet helpen?

Bovenaan Internet is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Het is een vakgebied dat je als (internet) marketing bedrijf er niet zo maar even bij doet. De algoritmes van Google en andere zoekmachines worden regelmatig aangepast. En verschillende nieuwe theorieën moeten worden getest. Bij Bovenaan Internet stroomt SEO door het bloed. Benieuwd hoe ik jou kan helpen met het beter vindbaar maken van je website?
Neem vrijblijvend contact op.

Zoekmachine Optimalisatie Info

 

Bedrijf uit Uden, Veghel, Oss, Sint-OedenrodeBoekel of Mill?
Ga je liever zelf aan de slag met SEO, volg dan de zoekmachine optimalisatie cursus.