Over Bovenaan Internet

Waar is Bovenaan Internet goed in? google

Tegenwoordig heeft iedereen altijd toegang tot internet: met een smartphone onderweg, met een tablet thuis op de bank of met een PC op het werk. Als jouw website niet op pagina 1 van de zoekmachines te vinden is, loop je nieuwe klanten mis.

Bovenaan Internet zorgt voor meer bezoekers op je website en meer klanten d.m.v. online marketing.  Dat gebeurt op verschillende manieren. O.a. door zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimisation) genoemd. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website hoog in Google en andere zoekmachines te vinden is. Maar ook via online adverteren (Google Adwords, Facebook advertising). Ik richt social media kanalen in en beheer deze voor bedrijven.

Naast het uit handen nemen van werk, deel ik in SEO en social media cursussen mijn online marketing kennis graag met anderen.

 

Wie is Bovenaan Internet? 

Ik ben Eva van Kampen en oprichter van Bovenaan Internet. Bovenaan Internet is gestart vanuit een passie voor het online marketing vakgebied. Met jarenlange ervaring in online marketing voor Nederlandse websites met 100 bezoekers per maand tot internationale sites met 1,2 miljoen bezoekers per jaar.