Enkele klanten

Referenties

Voor onderstaand bedrijven worden verschillende werkzaamheden verricht. Van zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), online marketing werkzaamheden of social media advies.

Recht op Schadevergoeding 
Letselschade door een bedrijfsongeval, auto-ongeluk, mishandeling of ander incident? Dan heb je recht op schadevergoeding. Recht op Schadevergoeding uit Uden helpt consumenten en bedrijven uit Uden, Oss, Nijmegen, Veghel en andere plaatsen in Brabant en Nederland met het verhalen van hun letselschade en smartengeld.

Bouwbedrijf Timbor
Timbor is aannemer uit veghel. En heeft veel ervaring in het bouwen van schuurwoningen en kubistische woningen. Bekijk voorbeelden van gerealiseerde projecten en voorbeelden van schuurwoningen op de website van Timbor.

Lampencompleet.nl
Lampencompleet.nl is webshop welke hanglampen, vloerlampen en plafonnières verkoopt. Hanglampen zijn er te koop met 2 kappen of zelfs 3 lampenkappen. De kleuren van de kappen kan je zelf selecteren. Zo creëer je altijd een lamp die perfect pas boven jouw eettafel of salontafel. Daarnaast zijn er diverse vloerlampen in industriële stijl te verkrijgen, denk bijvoorbeeld aan een trendy betonlook.

Lunenburg Auto’s 
Inkoop en verkoop van auto’s, campers, caravans, motoren en bedrijfswagens met schade. Altijd 150 jonge schadeauto’s op voorraad in Berlicum (bij Den Bosch). Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Auto’s worden o.a. rechtstreeks ingekocht bij verzekeringsmaatschappijen en leasebedrijven.

Plotterwinkel.nl
Webshop gespecialiseerd in de verkoop van plotters. Dit zijn grootformaat A1 en A0 printers, veelal gebruikt voor het printen van bouwtekeningen, posters en technische tekeningen.

JeroenJonk.com
Hoe kan je als team beter presteren? Hoe kan je jouw leiderschaps kwaliteiten verbeteren? Ontdek de flow trainingen en flow workshops van Jeroen Jonk. Deze trainingen kunnen ook incompany plaatsvinden.

Sandra Lensink – Fine art fotograaf
Sandra Lensink is fine art fotograaf en winnaar van verschillende internationale fotowedstrijden. Naast kunstfotografie houdt ze zich ook bezig met fine art portret fotografie.

The Notepad Factory
Drukkerij en groothandel gespecialiseerd in het bedrukken van schrijfblokken, kladblokken, notitieblokken en notitieboek met logo (zoals Moleskine). Zij voorzien jaarlijks veel bedrijven en organisaties van bedrukte producten. Denk aan logo bedrukking en huisstijl bedrukking.

Werk in Meierijstad
Vacaturessite dat zich richt op Meierijstad (Veghel, Schijndel en St-Oedenrode)? Bekijk dan op deze vacaturebank alle openstaand en actuele vacatures. Er zijn banen te vinden op alle opleidingsniveaus en in verschillende branches.

De Duik – Training Persoonlijke Ontwikkeling en Groei
De Duik organiseert trainingen en cursussen om te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen, assertiviteit, daadkracht en meer plezier in je leven. Daarnaast krijg je meer inzicht in jezelf. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

ZonderBPA.nl
Een website en blog over BPA (Bisphenol A of bisfenol A). Een hormoonverstorende stof die onvruchtbaarheid, obesitas en andere gezondheidsoorzaken kan veroorzaken. Ook wordt er geadviseerd op het gebied van welke plastics je moet vermijden en wat risicovolle producten zijn t.a.v. BPA en BPS. Denk aan waterkokers, babyflessen en waterflessen en bidons.

Werk in Maashorst
Een vacaturesite die zich richt op bedrijven in Uden, Schaijk, Volkel, Reek, Zeeland en Odiliapeel. Je filter er snel en eenvoudig op opleidingsniveau, branche en plaats. Zo vind je snel een leuke nieuwe baan in gemeente Maashorst.

Trend Haarstudio – Kapper in Volkel
Kapsalon in Volkel (gemeente Uden) voor dames, heren en kinderen. O.a. gespecialiseerd in het knipppen van krullen en verven van het haar.

Werk in Boxtel

Vacatures site voor de gemeente Boxtel. Je vindt er diverse banen in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. Varierend van fulltime tot parttime maar ook voor bijbanen en vakantiewerk.

Transformose

Voor hulp bij afvallen, stoppen met roken, stoppen met nagelbijten maar ook tal van andere gezondheidsproblemen kan je gebruik maken van hypnose. Twan van hypnosepraktijk Transformose uit Eindhoven heeft al diverse mensen geholpen bij het stoppen met roken. Maar ook zijn diverse mensen de nodige kilo’s kwijt door het plaatsen van een virtuele maagband.

WerkinBernheze.nl

Vacatures in de gemeente Bernheze (bestaat uit o.a. Heesch, Heeswijk-Dinther, Nistelrode en Vorstenbosch). De enige vacaturesite in Bernheze die zich exclusief richt op de ze gemeente. Je vindt er fulltime en parttime werk.

Industrialcleaning.nl

Een bedrijf dat professionele veegmachines en schrobmachines aanbiedt voor verhuur, verkoop en lease. Dealer van Tennant machines.

Rijplaatopmaat.nl
Een site voor het kopen van stalen rijplaten. Deze rijplaten worden gebruikt om ondergrond (zoals gras) te beschermen bij intensief verkeer en bij het vervoer van groot materieel. Deze rijplaten worden gebruikt op bouwterreinen, festivalterreinen, tijdelijke parkeerplaatsen enz.

FPW
Een reclamebureau gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie, corporate communicatie, retailmarketing, gebiedscommunicatie, stedelijke transformaties en B2B communicatie en marketing.