Freelance SEO specialist uit Uden

Ik bied tijdelijke ondersteuning aan. Voor bedrijven die een SEO expert op freelance, interim of ZZP basis willen inzetten. Ik werk op locatie of vanuit mijn kantoor in Uden en biedt hands-on ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ik zet nieuwe SEO projecten op, voer ze uit en/of stuur (externe) partijen aan. Tevens zet ik SEO werkzaamheden voort die bijvoorbeeld door afwezigheid van een collega stil zijn komen te liggen.

Bij nieuwe SEO projecten kijk ik als specialist samen met u naar wat de bedrijfsdoelstellingen zijn en wat de doelstelling en doelgroep van de website zijn. Als dit staat, kunnen de zoekwoorden in kaart worden gebracht. Waarbij wordt gekeken naar relevantie voor het bedrijf en wat de concurrentie op een zoekwoord is. Vervolgens zal er gekeken worden naar wat er verbeterd kan worden aan de website en zullen eerst de grote pijnpunten worden opgelost om zo snel mogelijk resultaat te behalen.

Wat doe je als Freelance SEO consultant?

Als freelance SEO consultant help ik met het beter vindbaar maken van websites in zoekmachines zoals Google. Doordat jouw website hoger wordt getoond in een zoekmachine, wordt je sneller gevonden door nieuwe klanten. De zoektocht van vrijwel ieder bedrijf of consument begint op internet. Voorkom dat deze potentiële nieuwe klanten naar je concurrent gaan doordat jouw website niet vindbaar is.

Wie is Bovenaan Internet?

Bovenaan Internet is opgericht door Eva van Kampen. Met jarenlange ervaring in online marketing voor Nederlandse en internationale websites en webshops tot 1,2 miljoen bezoekers. Veel bedrijven hebben een mooie website live staan. Maar ontvangen nauwelijks bezoekers op hun website. Dat vind ik zonde van de geïnvesteerde tijd en kosten. Daarom help ik bedrijven met het beter vindbaar worden op internet.

Meer weten of contact?

Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in.