SEO en Online Marketing Specialist | Sint-Oedenrode

Op zoek naar een SEO en online marketing specialist die kan helpen om jouw website beter vindbaar te maken in Google en andere zoekmachines? Bovenaan Internet is de SEO expert en online marketing specialist voor St-Oedenrode. Maar eerlijk is eerlijk, ik zit niet in ‘Rooi’. Maar wel in Uden, praktisch om de hoek dus.

Bovenaan Internet is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. En is op de hoogte van de laatste wijzigingen die zoekmachines doorvoeren in hun algoritmes.

SEO in St Oedenrode

Waarom Bovenaan Internet?

SEO als specialiteit

Bovenaan Internet is dagelijks bezig met SEO. Het is mijn tak van sport. Het is geen vakgebied dat je “er even bij” doet. Ik weet wat werkt en wat niet. En kijk naar wat jou omzet oplevert.

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring in SEO en online marketing. Ervaring met business-to-business websites en webshops. Met bezoekersaantallen tot 1,2 miljoen. Voor bedrijven uit heel Nederland. Van Sint-Oedenrode, Uden, Oss tot Veenendaal.

Direct contact met jouw vaste SEO specialist

Snel schakelen en resultaten behalen, daar hou ik van. Dit behaal je alleen als er geen ruis op de lijn zit. Ik werk niet met account managers, receptionistes en project managers. Maar zelfstandig en kan hierdoor snel schakelen. Je hebt direct contact met jouw vaste SEO specialist. Dat werkt lekker efficiënt.

SEO en online marketing ontzorging – Hoe gaat het in zijn werk?

Bovenaan Internet ontzorgt bedrijven m.b.t. zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) en online marketing. We kijken samen naar de zoekwoorden waarop de website gevonden moet worden. En of dat zoekmachine gebruikers die zoekwoorden daadwerkelijk gebruiken of dat men andere zoekwoorden hanteert. Daarna ga ik aan de slag met de content op de website, techniek van de site en andere SEO werkzaamheden. Regelmatig stuur ik een update van de resultaten en stijging in bezoekersaantallen aan de website.

Persoonlijk contact & enkele minuten van Sint-Oedenrode

Bovenaan Internet bevindt zich in Uden. Dus op slechts enkele minuten rijden van Sint-Oedenrode. Het voordeel van een SEO bureau bij jou om de hoek is het persoonlijke contact. Er zijn verschillende communicatiemiddelen op de markt zoals Skypen, bellen, mailen enz. Maar er kan niets op tegen persoonlijk contact. Het werkt efficiënter en sneller.

Wij komen graag langs om kennis te maken. Maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Uden. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Wie is Bovenaan Internet?

Van wie bende gij d’r inne? En wa doede gij zoal? Dat lees je hier. Mis je nog antwoorden? Plan dan snel onderstaand een gesprek in.

Keer kennismaken?

Wij komen graag bij je langs om kennis te maken. Maar je bent uiteraard ook in Uden welkom voor een kop koffie. Bel 06-4922 4441 of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER