SEO teksten

SEO teksten voor jouw website

Je website bouwer heeft een mooie site voor je opgeleverd. Met een mooi aansprekend design en uiteraard geschikt voor mobiele apparaten. De teksten heb je zelf aangeleverd of heeft de website bouwer geplaatst.

Maar heb je van tevoren nagedacht over hoe je gevonden wilt worden in zoekmachines? Op welke zoekwoorden moeten bestaande en nieuwe klanten jouw website kunnen vinden? En weet je ook of klanten überhaupt zoeken op deze woorden?

Bovenaan Internet voert voor jou een zoekwoord onderzoek uit en herschrijft website teksten en optimaliseert website pagina’s zodat deze beter gevonden worden. Wanneer SEO teksten voor een website worden geschreven moet er namelijk met andere zaken rekening worden gehouden dan wanneer men teksten schrijft voor een persbericht of brochure.

Wil jij de teksten op jouw website laten herschrijven zodat ze SEO geoptimaliseerd zijn?
Ik neem graag werk voor je uit handen. Met jarenlange ervaring in online marketing en zoekmachine optimalisatie schrijf ik SEO teksten, die naast commercieel, ook aanzetten tot actie. Zoals het aanvragen van informatie of een offerte via de website, aanmelden voor een nieuwsbrief en meer.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.