Zoekmachine Optimalisatie – Oss

zoekmachine optimalisatie in Oss?

Zoekmachine optimalisatie in Oss?

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een specialistisch vakgebied binnen online marketing. Het doel is om een website hoger in de organische zoekresultaten van zoekmachines te krijgen. Dit zorgt ervoor dat consumenten of bedrijven uit Oss jouw website (en dus jouw bedrijf) sneller kunnen vinden.

Vrijwel niemand kijkt op pagina 2 van de zoekmachine resultaten. Dus als je een website hebt en deze staat op pagina 2 of verder, dan is dat zonde van de kosten die je investeert in je website. Want de bezoekersaantallen zullen dan significant lager liggen.

SEO is een vakgebied? Hoezo dat nou weer?

Het klinkt als een mooi verkoop verhaal: “zoekmachine optimalisatie is een specialistisch vakgebied”. Maar als je er niet dagelijks mee bezig bent en alle ins en outs in de gaten houdt dan kan je de boot SEO-boot missen.

Want elke zoekmachine werkt met een algoritme. De zoekresultaten worden getoond volgens een algoritme, en dit bestaat uit een 100-tal factoren. Wat Google en andere machine ons niet vertellen is hoe dit algoritme in elkaar zit. Dus we moeten gissen, testen, nieuwsberichten etc. in de gaten houden.

Google (de meest gebruikte zoekmachine in Nederland) past regelmatig haar algoritme aan. Dus als we (SEO specialisten) dachten door te hebben hoe het algoritme werkte… is het alweer veranderd. Daarom is dit niet een taakje wat je er even bij doet, maar vereist volledige aandacht van een specialist.

Hoe gaat Bovenaan Internet te werk?

Een vakterm zal ik niet altijd kunnen vermijden, maar ik doe mijn best. Maar wat ik nog beter kan is het uit handen nemen van zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. Dus geen uitgebreid rapport met alle SEO onderwerpen die jij of een medewerkers uit Oss moet gaan aanpakken in termen waarvan je nog nooit hebt gehoord. We gaan samen zitten en bespreken op welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden. Vervolgens ga ik aan de slag om dit voor elkaar te krijgen. Ik herschrijf teksten, pak technische zaken op, stem e.e.a. af met de website bouwer etc. Ik neem alles uit handen, zodat jij aan de slag kan met jouw dagelijkse werkzaamheden.

Jouw website hoger in Google?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik kom graag in Oss langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je bent uiteraard ook van harte welkom in Uden. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op