Zoekmachine optimalisatie in Veghel

Bedrijf uit Veghel? En je wilt jouw website hoger in de Google resultaten terug zien? Bovenaan Internet is een online marketing bureau, gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO).

Het belang van SEO

Google is de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Wanneer iemand deze zoekmachine gebruikt, wordt er vaak niet verder gekeken dan de zoekresultaten op pagina 1. Men gaat ervan uit dat de bovenste resultaten op pagina 1 de meest relevante en interessantste resultaten zijn. Staat jouw website onderaan op pagina 1 of op pagina 2 of verder, dan kan krijg je minder bezoekers binnen op je website.

Redenen om je Veghelse website te optimaliseren

De kosten van zoekmachine optimalisatie zijn vaak lager dan de kosten voor adverteren op radio, TV, (lokale) krant, magazine etc. En het is een doelgerichte manier van potentiële klanten bereiken. Bij adverteren op radio, TV, (lokale) krant, magazine bereik je niet gericht de doelgroep. Bij SEO is het juist andersom… de klant is op zoek naar jou! Deze klant zit al veel verder in het aankoopproces.

Een voorbeeld:
Je hebt een koeriersbedrijf genaamd Pietersen uit Veghel. Je adverteert regelmatig in de lokale krant voor naamsbekendheid. Medewerker Jan van een drukkerij uit Veghel wil met spoed een pakketje laten bezorgen in Uden. Jan wil dat een koeriersbedrijf zo snel mogelijk bij hem op de stoep staat om het pakket te bezorgen. Dus zoekt hij een koeriersbedrijf uit Veghel. Jan heeft thuis een Nee-Nee sticker op de deur, en leest dus geen lokale kranten of bladen en kent jouw bedrijf hierdoor niet van de advertenties. Hij zoekt in Google op “koeriersbedrijf Veghel”. Jan belt snel het eerste resultaat dat hij ziet en dat is Koeriersbedrijf Smulders uit Veghel. Jouw bedrijf, koeriersbedrijf Pietersen, staat op pagina 2 in de zoekresultaten. Dus Jan heeft helaas niet gezien dat hij jou ook kon bellen…

Waarom een SEO expert?

Zoekmachines hanteren algoritmes om te bepalen welke website pagina wordt getoond bij een zoekopdracht. Deze algoritmes worden niet bekend gemaakt. Daarnaast worden deze algoritmes regelmatig aangepast waardoor er een verschuiving in de resultaten plaats kan vinden. Bovenaan Internet is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en weet welke aanpassingen op een website het snelst resultaat bieden om hoger in Google te komen.

Neem contact op

Hulp nodig om jouw website hoger in zoekmachines te krijgen? Neem vrijblijvend op met Bovenaan Internet.

Neem contact op