Bovenaan Internet verhuist naar nieuwe locatie

bovenaan internet

Bovenaan Internet uit Uden verhuist per 23 februari 2019 naar een ruimer kantoor aan de Udenseweg in Uden. Deze nieuwe locatie sluit goed aan bij de uitbreiding van de activiteiten en ambities van het bedrijf dat is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online marketing.

Meer ruimte en goed bereikbaar
“De behoefte aan meer kantoorruimte en een gastvrijere plek om klanten te ontvangen bleef groeien. Deze nieuwe locatie voldoet volledig aan de wensen. Er is veel ruimte, het is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor de deur”, aldus Eva van Kampen, eigenaar van Bovenaan Internet. De nieuwe locatie aan de Udenseweg is omgeven door bedrijvigheid en goed bereikbaar door de ligging vlakbij de Lippstadsingel.

Vindbaar in Google
Het online marketingbureau is expert in zoekmachine optimalisatie (SEO). Hierdoor worden websites en webshops beter vindbaar op internet. Ook Google Adwords, conversie optimalisatie en content optimalisatie zijn vakgebieden die uit handen worden genomen.

Vier jaar geleden is Bovenaan Internet opgericht. De missie van het bureau is ervoor zorgen dat bedrijven online goed gevonden worden. En dat de verbeterde vindbaarheid ook meer klanten oplevert. “Vrijwel iedere zoektocht naar een dienst of product begint met een zoekopdracht in Google. Als je bedrijf daar niet naar voren komt dan kan men je ook niet bellen, mailen of bezoeken. Dan loop je dus potentiële klanten mis en dat is zonde”, vertelt Eva van Kampen.

SEO trainingen
Er is er een toenemende vraag naar trainingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Niet alleen in-company, maar ook op basis van open inschrijving. Deze laatstgenoemde training wordt vanaf nu op de eigen locatie gegeven. In de SEO trainingen leren ondernemers en marketeers zelf aan de slag te gaan met de SEO optimalisatie van hun site.

De nieuwe adresgegevens van Bovenaan Internet zijn: Udenseweg 8c, 5404 PA in Uden, https://www.bovenaaninternet.nl